Працюємо: Пн.-Пт .: 09:00 - 17:00; Сб.-Нд .: у телефонному режимі

Зворотній дзвінок Написати нам
Сыроварня "ПРЕМИУМ 15" Розгорнути

Сыроварня - пастеризатор "ПРЕМИУМ 18"

СП 18

Новий

Сироварня-пастеризатор "ПРЕМИУМ 18" призначений для пастеризації молока, виготовлення всіх видів сирів, творогів, сметану, йогуртів, біфідойогуртів, а також підготовку інших харчових продуктів, де необхідно підтримувати точний температурний режим протягом тривалого часу.

Детальніше

9 700,00 грн

Сироварня - пастеризатор 

"ПРЕМИУМ 18"

Сироварня-пастеризатор "ПРЕМИУМ 18" призначений для пастеризації молока, виготовлення всіх видів сирів, творогів, сметану, йогуртів, біфідойогуртів, а також підготовку інших харчових продуктів, де необхідно підтримувати точний температурний режим протягом тривалого часу.

Коротке опис процесу роботи:

УВАГА! Підключення до мережі допустимо лише із наповненою водою внутрішньої ємності. Порожній котел ДО МЕРЕЖІ НЕ ПІДКЛЮЧАТИ! Під час роботи варочного котла верхній кран повинен бути відкритим для уникання створення збиткового тиску усередині "водяної рубашки" від розширення води при нагріві. Котел НЕ ПРИЗНАЧЕИЙ для роботи під високим тиском та обладнаний запобіжним термореле, який вимикає його при нагріванні вище 65 градусів.

1. Використовуємо нижній штуцер з надітим на нього шлангом, заповнюєм водяну баню робочої ємності за допомогою з'єднань водопровідного крану до витікання води з верхнього штуцера.
2. Перекриваємо нижній кран і відливаємо близько 0,2 літра води з водяної рубашки через верхній кран.
3. Заливаємо необхідну кількість молока - від 6 до 18 літрів (менше ніж 6 літрів - не радимо).
4. Подключаем варочний котел до електромережі;
5. Лівою клавішею вмикаєм термореле з цифровою індикацією температур. Необхідно зечекати деякий час (близько 3-5 хв.) для вировнювання температур водної рубашки та безпосередньо молока (час залежить від різниці температур).

З допомогою терморегулятора виставляємо верхній (праву кнопку) та нижній (лівий) межі температурного режиму, залежно від технологічного процесу. Зазвичай, нижня межа - 31 С, верхня-33 С. Інструкція по роботі з терморегулятором подається в комплекті.

Після вибору температурного режиму вмикаємо нагрівання до заданих температур за допомогою правої клавіші.

У залежності від початкової температури водяної рубашки та молока, час нагріву до заданої температури займає від 30 до 50 хвилин. У подальшому можна підтримати необхідний температурний режим заданої технологічної тривалості, а також виходячі із технологічного процесу, плавно підвищуючи температуру до необхідної та підтримувати її.

По завершенню роботи:

а) Відключити від електромережі;
б) Через нижній штуцер злити воду (за необхідності великої перерви у роботі або за низьких температур);
в) Обмити робочу ємність теплою водою та витерти насухо;
г) Увага! Не мити зовнішній електричний бокс під струменем води, щоб уникнути виходу з ладу електроніки та короткого замикання!
д) Увага! При зберіганні комплекту в зимовий час при мінусових температурах, не менше 1-го години нагріти в приміщенні до кімнатної температури

Характеристики:

Робочий об'єм-18 літрів;
Мінімальний об'єм -6 літрів;
Об'єм рубашки- 6 літрів;
Потужність- 1,9 кВт;
Робоча температура-20-65 С;
Точність установки температури-0.1 С;
Матеріал робочої ємності- нержавіюча сталь AISI304;
Матеріал корпусу блоку управління- нержавіюча сталь;
Розміри-32 см * 33 см;
Електроживлення - 230 В (+ 10% - 15%), 50 Гц (+ -3 Гц), 16 А

Комплектація:

Робоча ємність з нержавіючої сталі з водяною рубашкою (банею);
Вбудований нагрівальний елемент 1900 Вт, вбудований цифровий терморегулятор;
Штуцери для заповнення водою (або для охолодження молока проточною водою);
Кришка для робочої ємності, з нержавіючої сталі (або з термостійкого скла) 1 шт;
Армований силіконовий шланг для підключення до водопровідної мережі або зливу сировотки 1 шт;
Інструкція користувача 1 прим;
Інструкція по роботі з терморегулятором 1 прим.

Гарантія виробника:

Підприємство-виробник гарантує працездатність сироварного котла при дотриманні користувачем умов транспортування, збереження, цільової експлуатації даного комплекту.
Гарантійний термін експлуатації - 12 місяців з дня продажу.
У разі відмови електрообладнання, виявлення прихованих дефектів робочих ємностей, що впливають на функціональність та роботу сироварного котла, покупець має право на безкоштовний ремонт, повернувши дефектний вузол за місцем придбання.

Виробник залишає за собою право перервати гарантію в наступних випадках:
- самостійний ремонт користувачем;
- механічні ушкодження;
- попадання усередину котла та його електрообладнання сторонніх предметів, рідин, комах;
- вихід з ладу електрообладнання внаслідок подавання некоректного електроживлення при підключенні до мережі (котел працює тільки від мережі 220-230 В, 50 Гц);
При анулюванні гарантійних зобов'язань, ремонт може бути проведений в платному порядку, з відновленням або без відновлення гарантій.

Пастерізація молока

Існує два типи пастерізаціі- високотемпературна та низькотемпературна (або швидка і тривала). Швидка або високотемпературна пастеризація вимагає за короткий проміжок часу довести молоко до температури 80-85 градусів і так само за короткий проміжок часу охолодити молоко. В умовах молочного комбінату це можливо, там є дороге обладнання здатне нагрівати танки з молоком гарячою парою під тиском, та охолоджувальні установки, які остуджують молоко крижаною водою. Тривала або низькотемпературна пастерізація- це навпаки плавний нагрів молока до температури 65-70 градусів та витримка при цій температурі протягом 15-30 хвилин з подальшим охолодженням. Саме така пастеризація можлива на даному обладнанні.

1. Готуємо котел до роботи (заливаємо воду в рубашку, вмикаємо);
2. Заливаємо потрібну кількість молока;
3. Виставляємо температурний режим для пастеризації;
4. Запускаємо котел в роботу. Приблизно за 30-40 хвилин молоко нагріється до потрібної температури, ще хвилин 20-30 хвилин молоко потрібно потримати при такій температурі;
5. Охолодження. По закінченню нагрівання молоко треба охолодити. Для цього:
     а) відключаємо котел від мережі;
     б) підключаємо до нижнього штуцера водопровідну воду, до верхнему- шланг в каналізацію;
     в) пропускаємо водопровідну воду через водяну сорочку до того моменту, поки молоко не охолоне до потрібної температури. (Для цього краще скористатися кухонним термометром. Термометр в комплект не входить);
6. Готово. Тепер молоко можна відправити на зберігання або почати приготування сиру. 

Категорії

Facebook