Працюємо: Пн.-Пт .: 09:00 - 17:00; Сб.-Нд .: у телефонному режимі

Зворотній дзвінок Написати нам

Сироварні пастеризатори

Товарів у наявності:
Показано 1 -6 з 6 елементів

Сироварні-пастеризатори - особливості вибору

Організація домашньої міні-сироварні - відмінна ідея для тих, хто зацікавлений у виготовленні сиру, йогуртів та інших молочних продуктів для власних потреб або на продаж. Все, що для цього потрібно - придбати пристрій, який буде здійснювати технологічний процес: міні-сироварні автоматичної / напівавтоматичної моделі. В асортименті нашої компанії є різноманітні пристрої для замовників з будь-якими потребами і фінансовими можливостями, причому ціни набагато нижче, ніж у конкурентів, адже ми співпрацюємо з виробниками без посередників.

Навіщо потрібен пастеризатор молока?

Процес сироваріння в обов'язковому порядку передбачає проведення пастеризації, тобто нагрівання вихідного продукту до температури, при якій відбувається знищення патогенних мікроорганізмів. Пастеризатори молока підтримують потрібні температурні параметри до остаточного знешкодження молока, при цьому збільшують термін його зберігання без зниження харчової цінності. Всі корисні мікроелементи зберігаються, потенційно небезпечні знищуються, а якість продукту покращується. Сучасна сироварня з опцією пастеризації - електроприлад з невеликою витратою електрики, високою продуктивністю, простим управлінням і можливістю контролю умов приготування сирів та інших продуктів з молока.

Особливості вибору пастеризатора-сироварні

У нашій компанії можна купити побутові пристрої для виготовлення всіляких видів кисломолочної продукції: сиру, йогурту, сметани, м'яких сирів з доставкою в Києві і по Україні, а також офіційною гарантією якості. Якщо у вас вже є сироварня або є плани по її створенню, вивчіть каталог, і зможете підібрати оптимальну модель для дому або фермерського господарства. Між собою обладнання відрізняється за такими параметрами:

  • робочий об'єм - від 10 до 100 літрів;

  • діапазон температур (необхідно врахувати умови експлуатації обладнання);

  • мінімальний обсяг, наприклад, від 6 літрів або від 25 літрів;

  • потужність;

  • розміри сироварні;

  • обсяг сорочки;

  • робоча температура і точність її установки;

  • матеріал, з якого зроблена ємність;

  • комплектація - мішалка з регулюванням обертів, блок автоматичної пастеризації, вбудовані нагрівальні елементи, крани для зливу та заповнення водою і т.д.;

  • вартість - обумовлюється технічними характеристиками і додатковим оснащенням. При співпраці з нами ви можете не сумніватися в тому, що ціна буде вигідною, а виконання замовлення оперативним.

Категорії

Фильтр